Az Abso Webáruház sütiket használ annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást tudjuk nyújtani vásárlóinknak. Az oldal használatával beleegyezel a cookie-k (sütik) használatába.
További információért kérjük, olvasd el Adatkezelési tájékoztatónkat, vagy Cookie szabályzatunkat.

Menü

Pikk-pakk kész - mindenmentes ínycsiklandó lávatorta

vegan-lavatorta


Sütni sem kell, csak egy aprító, és egy shaker kell hozzá, az ízélmény pedig felejthetetlen lesz. Arról nem is beszélve, hogy hasznos vitaminokat is beviszel egy-egy szelettel, és csak 4 összetevőre lesz szükséged!

 

Vegán Lávatorta sütés nélkül

5 csillagos recept 20 értékelés alapján

Abso Vegán receptek

Ha a fenti sorok olvasása után azt hiszed, hogy viccelünk, és ilyen nem is létezik, akkor csak figyelj, és készítsd elő a shakered, és az Abso Vitamin Pudingokat, mert abszolúte komolyan gondoljuk! Mutatjuk is:

 

Hozzávalók az alaphoz:
  • 120 g medjool király datolya
  • 3-4 púpos ek gm zabpehely
     

Hozzávalók a krémhez:

Elkészítés:

  1. A datolyát pürésítjük és fokozatosan adagolva adjuk hozzá a zabpelyhet, amíg formába nyomkodhatóvá válik...majd mehet egy 18 cm átmérőjű tortaforma aljába egyenletesen lelapogatva és egyből a fagyasztóba, amíg a krémet elkészítjük.
  2. Az Absorice Vitamin Pudingokat (amik ugye főzés nélkül elkészíthetőek) meleg vízben, külön shakerekben kikeverjük, (kb 4 evőkanálnyi por kell mindegyikből a kellő sűrűséghez). 18 cm átmérőjű tortaforma aljába a már meglévő zabos alapra először a kikevert csokis pudingot öntjük rá (hamar megköt, de amíg felrázzuk a vaníliásat, addig tegyük hűtőbe) majd mehet rá a vanília macaron ízű puding és ezután egyben mehet is vissza a hűtőbe.
  3. Tálalás előtt 20 percre kell a fagyóba tenni, hogy szépen leváljon majd a tortaformáról, és szeletelhető legyen. A tetejére szórhatunk fahéjat, kakaót, vagy csorgathatunk étcsokoládét.
     


Előkészítési idő:
Teljes idő: 60
Adag: 4 személyre elég 
Jellemzők: vegán, tejmentes, tojásmentes, torta,
Kategória: Desszert


Ha elkészítettétek és képet posztoltok róla ne felejtsetek el minket is megjelölni @absorice_hu
A szuper receptért és fotóért köszönet: @nonomanufactory

További fincsi desszertekért KATT IDE!