Az Abso Webáruház sütiket használ annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást tudjuk nyújtani vásárlóinknak. Az oldal használatával beleegyezel a cookie-k (sütik) használatába.
További információért kérjük, olvasd el Adatkezelési tájékoztatónkat, vagy Cookie szabályzatunkat.

Karácsonyi puha mandulás keksz

Ez a karácsonyi puha mandulás keksz recept nem csak finom, de könnyen elkészíthető és szemkápráztatóan mutatós. Különlegességét az egészséges összetevők és a karácsonyi hangulatú fűszerek adják. Legyen idén a Te süteményed a család kedvence.  

Hozzávalók:

  • 100g Liszt
  • 35g Abso fehérjepor
  • 5g Mézeskalács füszerkeverék
  • 2 dl Növényi tej
  • 3 ek Növényi kókuszjoghurt
  • 1dl Kókuszolaj
  • 6g Sütőpor
  • Fahéj, durvára tört dió

 

Az összetevőket egy nagy tálban alaposan összekeverjük. A tésztát kinyújtjuk, karácsonyi süteményformákkal kiszúrjuk, majd a tetejére manduladarabokat helyezünk. Az előmelegített sütőben 180 fokon kb.15 percig sütjük.

Ez a recept garantáltan meghozza az ünnepi hangulatot és örömmel tölti majd meg mindenki otthonát karácsony közeledtével.

​Jó étvágyat!
 

Ha elkészíted és képet posztolsz róla ne felejts el minket is megjelölni @absorice_hu és használni az #absorice taget.