Az Abso Webáruház sütiket használ annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást tudjuk nyújtani vásárlóinknak. Az oldal használatával beleegyezel a cookie-k (sütik) használatába.
További információért kérjük, olvasd el Adatkezelési tájékoztatónkat, vagy Cookie szabályzatunkat.

Fehérjében gazdag puha vaníliás fánkok

Fehérjében gazdag puha vaníliás fánkok

Pihe puha, fehérjében gazdag vaníliás fánkok, amiket még elkészíteni is egyszerű? Bizony-bizony léteznek! És mi most a tökéletes fánkreceptet is megosztjuk!

 

Gyorsan elkészül, fehérjében gazdag, és igazából akár muffin formában is kisütheted!

Hozzávalók:

  • 60 g zabliszt
  • 2 érett banán
  • 1 tk vanília aroma
  • 1 tk fahéj
  • 250 ml növényi tej
  • 30 g AbsoRICE Vaníliás fehérje
  • 1 púpos tk sütőpor

Elkészítés:

  • Egy shaker segítségével alaposan elkeverjük a növényi tejben a fehérjét.
  • A száraz hozzávalókat egy tálban összekeverjük és hozzáöntjük a fehérjés folyadékot.
  • Egy villa segítségével összetörjük/pürésítjük a banánokat, majd ezt is hozzáadjuk az eddigi keverékhez.
  • A kapott masszát szilikonos fánkformákba porciózzuk, majd légkeveréses módban 185 fokon készre sütjük.
  • A kihűlt fánkokat olvasztott étcsokival és kókuszchipssel díszítettük, de valójában csak a fantáziánk szabhat határt. Akár epres krémet is készíthetünk az AbsoRice Epres fehérjéből, és szárított málnával, eperrel is megszórhatjuk. 

Ha elkészítettétek és képet posztoltok róla ne felejtsetek el minket is megjelölni @absorice_hu #absorice
A szuper receptért és fotóért köszönet a vegstern nővéreknek!