Gyorsan elkészül, fehérjében gazdag, és igazából akár muffin formában is kisütheted!
Hozzávalók:
- 60 g zabliszt
- 2 érett banán
- 1 tk vanília aroma
- 1 tk fahéj
- 250 ml növényi tej
- 30 g AbsoRICE Vaníliás fehérje
- 1 púpos tk sütőpor
Elkészítés:
- Egy shaker segítségével alaposan elkeverjük a növényi tejben a fehérjét.
- A száraz hozzávalókat egy tálban összekeverjük és hozzáöntjük a fehérjés folyadékot.
- Egy villa segítségével összetörjük/pürésítjük a banánokat, majd ezt is hozzáadjuk az eddigi keverékhez.
- A kapott masszát szilikonos fánkformákba porciózzuk, majd légkeveréses módban 185 fokon készre sütjük.
- A kihűlt fánkokat olvasztott étcsokival és kókuszchipssel díszítettük, de valójában csak a fantáziánk szabhat határt. Akár epres krémet is készíthetünk az AbsoRice Epres fehérjéből, és szárított málnával, eperrel is megszórhatjuk.
Ha elkészítettétek és képet posztoltok róla ne felejtsetek el minket is megjelölni @absorice_hu #absorice
A szuper receptért és fotóért köszönet a vegstern nővéreknek!