Az Abso Webáruház sütiket használ annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást tudjuk nyújtani vásárlóinknak. Az oldal használatával beleegyezel a cookie-k (sütik) használatába.
További információért kérjük, olvasd el Adatkezelési tájékoztatónkat, vagy Cookie szabályzatunkat.

Menü

Fehérjében gazdag puha vaníliás fánkok

Pihe puha, fehérjében gazdag vaníliás fánkok, amiket még elkészíteni is egyszerű? Bizony-bizony léteznek! És mi most a tökéletes fánkreceptet is megosztjuk!

Gyorsan elkészül, fehérjében gazdag, és igazából akár muffin formában is kisütheted!

Hozzávalók:

  • 60 g zabliszt
  • 2 érett banán
  • 1 tk vanília aroma
  • 1 tk fahéj
  • 250 ml növényi tej
  • 30 g AbsoRICE Vaníliás fehérje
  • 1 púpos tk sütőpor

Elkészítés:

  • Egy shaker segítségével alaposan elkeverjük a növényi tejben a fehérjét.
  • A száraz hozzávalókat egy tálban összekeverjük és hozzáöntjük a fehérjés folyadékot.
  • Egy villa segítségével összetörjük/pürésítjük a banánokat, majd ezt is hozzáadjuk az eddigi keverékhez.
  • A kapott masszát szilikonos fánkformákba porciózzuk, majd légkeveréses módban 185 fokon készre sütjük.
  • A kihűlt fánkokat olvasztott étcsokival és kókuszchipssel díszítettük, de valójában csak a fantáziánk szabhat határt. Akár epres krémet is készíthetünk az AbsoRice Epres fehérjéből, és szárított málnával, eperrel is megszórhatjuk. 

Ha elkészítettétek és képet posztoltok róla ne felejtsetek el minket is megjelölni @absorice_hu #absorice
A szuper receptért és fotóért köszönet a vegstern nővéreknek!