Elkészítési idő: 15 perc | Sütési idő: 12 perc
Hozzávalók: 10-12 darabhoz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
A szobahőmérsékletű margarint robotgéppel kihabosítjuk a cukorral. Hozzáadjuk a vanília aromát és növényi tejet, majd alaposan elkeverjük és beleszitáljuk a mandula- és zablisztet. Hozzáadjuk a sütőport, szódabikarbónát, egy csipet sót és elkeverjük. Felkockázzuk az Abso fehérje szeleteket és ezt is a masszába forgatjuk.
Kb 40 grammos golyókat formálunk a maszzából, amiket kilapítunk kicsit és sütőpapírral bélelt tepsin 175 fokon 12 perc alatt készre sütjük őket.
Sütés után hagyjuk őket minimum 10 percig hűlni, hogy vissza keményedjenek a kekszek és már fogyaszthatjuk is.
A kekszeket egy hétig légmentesen simán eltárolhatjuk.
Jó étvágyat!
Ha elkészíted és posztolsz róla ne felejts el minket is megjelölni @abso_hu és használni az #absorice taget.